De finalisten: Instagram

Ontdek de finalisten in de categorie Instagram

Sofie W.

Het is duidelijk dat Sofie een passie voor fotografie heeft. Haar Instagramfeed is een fijne mix tussen haast professioneel ogende fotoprojecten en goed gekadreerde snapshots uit haar dagelijkse leven

Charlotte Lepas

Wat Charlotte ook voor haar lens krijgt, het eindresultaat ziet er altijd geweldig uit. Wij zijn vooral fan van haar Amerikaanse roadtripfoto’s, maar ook wanneer ze thuis met de Nintendo speelt of weer eens in een koffiebar neerstrijkt slaagt ze erin ons visueel te boeien.

Joke Deconinck

Deze barista kent haar filters (ha) en heeft een fantastisch oog voor fotowaardige momenten, zij het een bestelling op de toog, haar kinderen in een leuke pose of een zondagochtend in bed. Haar instagramfeed straalt zodanig veel moeiteloze perfectie uit dat wij er soms -heel soms- wat moedeloos van worden.

Gilles Draps

Food pictures om duimen, vingers, en -vooruit dan maar- onderarmen bij af te likken in een rustieke stijl die volledig binnen de branding van Gilles’ blog Eat Warm en de producten die hij serveert past.

Hanna Moens

Hanna cureert haar Instagramfeed duidelijk met veel zorg en dat is ook lovenswaardig. Strak en clean is de ultieme succesformule op Instagram, maar Hanna maakt het interessant met haar soms afwijkende invalshoeken.

Nanja Massy

Deze make-up artist gunt je een blik voor en achter haar stijlvolle schermen, waar alles altijd netjes opgeruimd lijkt, boordevol vitaminen zit of heel mooi op elkaar afgestemd is (of we het nu over haar atelier, haar outfits of haar menu hebben. )

Patricia Goijens

Patricia heeft het onmiskenbare talent om tinten en patronen met elkaar te combineren en dat schemert ook door in haar Instagramfeed. Haar foto’s uit haar dagelijkse leven of één van haar vele reizen wemelen van kleuren en structuren die vreemd genoeg altijd wonderwel bij elkaar passen.

Joya Kenens

Joya zet duidelijk heel fel in op Instagram en dat werpt vruchten af: geen enkele foto in haar feed valt uit de toon, zonder dat je het gevoel krijgt dat ze hetzelfde trucje keer op keer herhaalt. Indrukwekkend.

The Gentlemom

Deze dames gaan lijnrecht in tegen het “beeld boven tekst” principe van instagram en voorzien hun foto’s altijd van een hele lap woorden. Net die woorden (en niet zozeer hun foto’s) zorgen ervoor dat ze een enorme community van (jonge) moeders achter zich kregen. Interessant buitenbeentje!

Ugly Belgian Houses

Hannes verzamelt al een aantal jaar de delen van de architectuuroester waar niemand eigenlijk van wil weten. Lelijke Belgische huizen – nomen est omen- voorzien van hilarische captions: meer moet dat soms niet zijn.

Stem op jouw favoriet via het stemformulier

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content