De finalisten: Fashion

Ontdek wie genomineerd is in de categorie fashion.

C & The City

De naam liegt er alvast niet om: Christine is hoogstwaarschijnlijk de Vlaamse Carrie Bradshaw. Slimme, grappige en vlot geschreven blogposts over onderwerpen die ver van de platgetreden paden blijven.

Daily Dose of Denim

Daily Dose of Denim is een bijzonder sterk en origineel concept dat ondersteund wordt door kwalitatieve foto’s en heldere teksten die blijk geven van bijzonder veel knowhow. Of hoe 1 onderwerp (denim) kan blijven boeien!

Fashionata

Sofie Valkiers hoeft allicht niet meer voorgesteld. Ze reist de wereld rond en wipt van de chiqueste presentaties naar de meest exclusieve shows (en dat alles in een outfit om van te kwijlen) waarbij ze haar lezers een kijkje achter de schermen van het leven van een succesvolle modeblogster gunt.

Hardwearing

Deze blog leest als een modeblad, maar dan met alle voordelen van online : een strakke lay-out, helder beeld en uitgebreide trendbesprekingen. Zo laten ze bijvoorbeeld de bomberjacket niet op één, maar op drie verschillende manieren zien in één post.

Polienne

Wie de blog van Paulien bekijkt denkt meteen aan een onbereikbare internationale modeblogster, wie haar vrolijke teksten leest herkent zichzelf. De sterke outfitfoto’s gecombineerd met een open en eerlijke schrijfstijl zijn zonder twijfel de kracht van Polienne.

My Fashion Blog

Emma Gelaude is een begrip in België die haar gevoel voor smaak wist om te zetten in een succesvolle carrière als styliste en personal shopper met een fraaie blog als uithangbord. Ze belichaamt ongetwijfeld de aspiraties van heel wat beginnende bloggers.

Start to Fashion

Wanneer we het hebben over een personal style blog dan is Joppe daar het schoolvoorbeeld van. Op een bescheiden maar compromisloze manier toont hij zichzelf en zijn gevoel voor esthetiek aan de wereld, zijn kwalitatieve teksten en beelden zijn een leuk extraatje.

Thank God It’s

Thank God voor deze pen. Astrid schrijft haar ervaringen als modeblogger en modeconsument neer en is niet bang om daarover standpunten in te nemen. Zo probeert ze zoveel mogelijk sweatshopkleding af te zweren en vraagt ze PR-bedrijven om verantwoording.

The Journey of Ruth

Ja, Ruth heeft een toffe kledingstijl en de foto’s op haar blog zijn sterk, maar het meeste smullen we nog van haar nuchtere, humoristische teksten waarin ze zichzelf (en soms ook de mode-industrie) maar wat graag door de mangel haalt.

Yayzine

Nathalie heeft een compleet eigen stijl die wonderwel in beeld wordt gebracht door fotograaf Michiel. De sterke foto’s en styling maakten van Yayzine meteen een kanshebber, de manier waarop bekende merken tot content verwerkt werden en onbekende labels een plaatsje krijgen maakte van Yayzine een finalist.

Stem op jouw favoriet via deze link.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content