De finalisten: Beauty

Dit zijn de tien finalisten in de categorie beauty.

Beautyminded

Beautyminded heeft een heldere lay-out en een duidelijke navigatie. Uit haar consistente manier van posten blijkt duidelijk dat Katia thuis is in de beauty industrie. Haar blog bevat een fijne mix van high end producten en supermarktmerken.

I Am A Fashioneer

Ondanks wat de naam je doet vermoeden blinkt I Am A Fashioneer uit op beautyvlak. Knappe beelden, strakke lay-out, een goede postfrequentie en een fijn merkenpakket van bekende namen en nog te ontdekken pareltjes.

It Girl

Kim is een vaste waarde in het beautybloggerlandschap. Haar posts zijn een mix van persoonlijkheid en expertise waarin je nieuwe merken leert kennen en originele onderwerpen aangesneden worden.

Jasmijn Cherubijn

Jasmijn creëerde een blog die steunt op een fraai logo, sterke teksten en mooie beelden. Ze is eerlijk en geeft zichzelf én haar gezicht letterlijk en figuurlijk bloot aan haar lezers.

Joliette

Joliette is een blog waar je naartoe gezogen wordt door het beeld maar blijft hangen voor Lisha’s humoristische en openhartige schrijfstijl. Ook zij is al ieder jaar een Blogaward finaliste en je merkt meteen waarom.

Minnebelle

Waar deze blog in het begin vooral focuste op make-up en nagellak heeft Isabelle ondertussen heel wat expertise vergaard in skin- en haircare en is ze niet bang om ingrediëntenlijsten onder de loep te nemen. Ook fijn: haar beauty hauls uit Japan.

Mostly Sunny

Wie Sunny’s blog leest merkt meteen dat ze al een hele tijd bijzonder gepassioneerd is door de beauty-industrie. Haar reviews zijn weldoordacht en grondig en haar beelden zijn helder. Zonnig detail: Sunny steekt ook veel moeite in de interactie met haar lezers en andere (beauty)bloggers.

Styling Dutchman

Annebeth neemt geen blad voor de mond en neemt haar lezers op een vlot geschreven en bloedeerlijke manier mee op tocht door haar beauty-routine. Naast een geweldige smokey-eye is ze niet bang om haar eigen imperfecties (en de oplossingen daarvoor) te laten zien.

The Pink Perfectionist

The Pink Perfectionist is een verzorgde blog met een hele hoge blogfrequentie. Amy maakt heldere productbesprekingen maar is op haar sterkst wanneer ze haar lezers concrete tips geeft om bijvoorbeeld klitten uit het haar te verwijderen of droge benen tegen te gaan

Zolea

Zoë is gek op natuurlijke cosmetica en past die passie natuurlijk ook toe op haar blog. Ze is kritisch, geïnformeerd én origineel: op Zolea worden immers ook recepten om zelf je eigen beautyproducten te ontwikkelen gedeeld.

Stem op jouw favoriet via deze link.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content