Coccodrillo for Verso

De luxeboetiek Verso en de schoenenwinkel Coccodrillo openen het schoensalon ‘Coccodrillo for Verso’ in het centrum van Antwerpen.

De luxeboetiek Verso en de Antwerpse schoenenwinkel Coccodrillo slaan de handen in elkaar en openen het schoensalon ‘Coccodrillo for Verso’ in de Antwerpse binnenstad. Het schoensalon wordt ondergebracht in de vroegere Verso Martini-bar, met een speciale etalage ter hoogte van de Lange Gasthuisstraat.

In deze nieuwe ruimte bij Verso zal er een glamoureus aanbod terug te vinden zijn van damesschoenen F/W 2012-13, die werden geselecteerd door Geert Bruloot en Eddy Michiels van Coccodrillo. Hiervoor gingen de beide heren naar Parijs en Milaan.

In ‘Coccodrillo for Verso’ zullen exclusieve merken aangeboden worden, sommigen in primeur voor België, zoals Burak Yan en de mainline-collectie van Giorgio Armani. De bestaande favorieten van Verso en Coccodrillo, zoals Dolce & Gabbana, Giuseppe Zanotti, Jil Sander en Salvatore Ferragamo zullen voortaan in een frisse, nieuwe richting worden geleid door Coccodrillo’s artistieke oog.

De Gentse architect Glenn Sestig was verantwoordelijk voor het ontwerp van het schoensalon. Het resultaat is een fusie van moderne en art-nouveau details. De grandeur van Verso ontmoet het minimalisme van Coccodrillo. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content