Circus in Borgerhout

De spectaculaire circusacts kunnen zowel jong als oud bekoren.

Circo Roma slaat tijdens de paasvakantie opnieuw haar tenten op in Borgerhout. Net zoals bij vorige edities wil het hedendaagse circus zowel kinderen als volwassenen elke dag laten genieten van een nieuwe spectaculaire show. Het circusproject investeerde dan ook in hoogstaande lokale en internationale acts.

Op dinsdag 12 april haalt de Britse acrobatengroep ‘Ockham’s Razor’ halsbrekende toeren uit. Aan een stalen frame of een touw, hoog in de lucht, voeren de artiesten hun kunstjes uit. Hun luchtacrobatie is dan ook een poëtische ode aan de zwaartekracht.

Sprookje

De surreële voorstelling ‘Mister O’ op zaterdag 10 april zal zowel jong als oud bekoren. Een goochelaar en zijn assistente, een afgedankt sprookjesfiguur, krijgen met de meest absurde avonturen te maken. In dit modern sprookje worden dans, visuele humor en goochelacts vermengd tot een verrassend geheel.

Circo Roma bevat ook een interactief luik. Voor en na elke voorstelling kunnen bezoekers ronddolen in ‘Circus Dwaaltuin’. In dat interactieve doolhof, geïnspireerd op een uniek circus uit 1899, liggen heel wat avonturen verscholen.

Tiffany Philips

Circo Roma loopt van 8 tot en met 14 april. De voorstelling ‘Mister O’ gaat door op 10 april om 15u en om 19u30 ‘Ockham’s Razor’ kan u aan het werk zien op 12 april om 19u 30 De Roma Turnhoutsebaan 286 2140 Borgerhout Voor het volledige programma en tickets kan u terecht op: http://www.deroma.be/

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content