Bruidegom gebruikt Pinterest van bruid om verrassingshuwelijk te plannen

© Twitter

Romantische zielen, ze bestaan. Ryan Leak is hiervan het beste bewijs. De Amerikaan verdiepte zich in de ‘Perfect Wedding’-pagina op de Pinterest-account van zijn vriendin, waarna hij haar perfecte huwelijk organiseerde.

Romantische zielen, ze bestaan. Ryan Leak is hiervan het beste bewijs. De Amerikaan verdiepte zich in de ‘Perfect Wedding’-pagina op de Pinterest-account van zijn vriendin, waarna hij haar perfecte huwelijk organiseerde.

Ryan Leak hoorde een gesprek tussen zijn lief en een vriendin, waarin ze vertelde dat ze ervan droomde op dezelfde dag ten huwelijk gevraagd te worden en meteen ook te trouwen. Dat meldt de Daily Mail. Leak vatte de koe bij de horens en pluisde de Pinterest-pagina, met zo’n 220 foto’s van huwelijksideetjes, van zijn vriendin helemaal uit.

De man liet zijn vriendin Amanda Roman overvliegen naar Miami, met een ‘we helpen vrienden verhuizen’-smoesje. Maar in plaats van het sleuren met verhuisdozen vroeg Ryan Amanda ten huwelijk. Al hun vrienden en familie waren op de hoogte en zij maakten ook de verplaatsing naar Miami, want het huwelijk vond dezelfde dag plaats. Het moet een huzarenstukje geweest zijn om alles stil te houden. Er waren meer dan 100 gasten uitgenodigd en zo’n 1000 mensen waren op de hoogte van zijn plannen.

Lucky bastard

De romantische bruidegom had aan alles gedacht, hij was ten slotte al meer dan een jaar bezig met de voorbereidingen. Hij liet zelfs Amandas favoriete make-up artist en kapper overvliegen naar Miami, zodat haar kapsel Pinterest-perfect zou zijn. Ook de huwelijksreis naar Laguna Beach was wat de bruid had gewenst.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

En de bruid zelf, die was overweldigd door de hele dag. ‘Het was zelfs beter dan hoe ik het zou gepland hebben. Ik had nooit gedacht dat alles wat op mijn Pinterest te vinden was, mogelijk was om uit te voeren. Maar Ryan houdt van risico’s en hij nam geen genoegen met een beperkte versie van mijn droomhuwelijk’, aldus Amanda. Een lucky bastard, als je het ons vraagt. (AB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content