British Airways viert nieuwe routes in stijl

© Reuters

British Airways kiest voor model Georgia May Jagger en zangeres Nicole Sherzinger als ambassadrices voor hun nieuwe routes. De vliegtuigmaatschappij lanceert een first class route naar Moskou en ze hebben ook hun Australische route geüpdatet.


Om hun nieuwe Australische route in de kijker te zetten vroegen ze aan Georgia May Jagger, de dochter van Mick Jagger en model Jerry Hall, om een catwalk show te lopen in het vliegtuig. Tijdens de modeshow van het Brits label PPQ, onder leiding van Georgia, dronken de genodigden een Australisch kopje thee. Georgia droeg een groene empire jurk van PPQ, poseerde met de piloten en sprong zelf op één van de vliegtuigmotors. “Ik sta altijd klaar voor British Airways. Ik ben graag in Australië en dankzij British Airways was mijn vlucht een plezier!”, vertelt Georgia May.

Nicole reist in stijl


Ook Nicole Sherzinger van The Pussycat Dolls was van de partij om hun first class route naar Moskou te promoten. De zangeres met Oekraïense roots neemt geregeld het vliegtuig en is dus de perfecte persoon om hun first class zitjes uit te testen. “Ik pendel momenteel tussen Los Angeles en Londen. Aangezien ik dus heel wat uren op een vliegtuig doorbreng, wil ik ook kunnen vliegen in stijl, inclusief kwaliteitsservice en lekker eten”. Nicole staat bekend om haar glamoureuze persoonlijkheid en houd er dan ook van om goed gekleed te reizen. “Zelfs als je een casual outfit draagt, kunnen een paar goed gekozen accessoires je hele look doen opleven”. Nicole zelf vertrekt niet op reis zonder haar hoofdtelefoon, schrijfblok, gsm-adapter, een paar hoge hakken en natuurlijk een berenmuts om de koude in Moskou te trotseren.

Niet origineel

Het is niet de eerste keer dat er aan boord van een vliegtuig een modeshow wordt gelopen. Eerder deed Banana Republic het al in de zomer van 2012 om hun Mad Men collectie te presenteren en ook Karl Lagerfelds Pan Am collectie voor Chanel vond plaats in een geïmproviseerd vliegtuig. (AV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content