Bloggers steunen campagne Stichting tegen Kanker

Verschillende bloggers hebben het thema aangehaald in het teken van de campagne ‘Ik ben Geraakt’.

De Stichting tegen Kanker heeft eind september de campagne Ik ben Geraakt gelanceerd om fondsen in te zamelen voor onderzoek naar borstkanker. Daarnaast hebben ook verschillende bloggers het thema aangehaald om het onderwerp meer in het daglicht te stellen.

Op de website kan je je verhaal delen en een steunteam opstarten of sponsoren. Voorlopig blijkt de site een enorm succes te zijn en hebben al heel wat mensen hun verhaal gedeeld. Er is echter nog nood aan meer sponsors om verder onderzoek te ondersteunen.

Enkele bloggers voelden zich geroepen om de boodschap verder te verspreiden. Onder de noemer ‘wij zijn geraakt’ werden er heel wat artikels geschreven. Hieronder kan je doorklikken naar de verschillende blogs die ruchtbaarheid gegeven hebben aan de actie.

Verder is er op 12 oktober ook een infonamiddag voor het grote publiek in deSingel in Antwerpen. Verschillende specialisten komen er op een toegankelijke manier toelichting geven bij recente vooruitgang in behandelingen. Voor meer informatie, ga naar de website van Stichting tegen Kanker.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content