Bloemen, mode en lekkernijen

Florist Geert Pattyn is gastheer van een diner met bloemenkunst, design en mode.

Topflorist Geert Pattyn wordt vijftig in stijl. Zowel op 23 als 24 oktober is hij gastheer van een diner dat florale sierkunst combineert met design, mode en culinaire verwennerij. Pattyn zal in het gloednieuwe d-hotel in Kortrijk telkens florale creaties inspireren op de kledingcollectie van Diane von Furstenberg, terwijl sterrenchef Wout Bru lekkernijen bereidt in de keuken. Al dat moois en lekkers dient ook het goede doel, want een deel van de opbrengst gaat naar palliatieve zorg voor kinderen en de ondersteuning van volwassenen met verstandelijke beperkingen.

Bent u geen avondmens, dan kunt u op zondag 26 oktober demonstraties bijwonen van Pattyn, opnieuw in combinatie met de creaties van Diane von Furstenberg. U kunt dan ook een tentoonstelling meepikken van de exclusieve verjaardagsstukken die 25 collega-floristen voor Pattyn bedachten.

Wim Denolf

A Flower Affair, op 23 en 24 oktober, telkens vanaf 19.30 uur in d-hotel, Abdijmolenweg 1, 8510 Marke (Kortrijk). Toegang 250 euro p.p. De demonstraties vinden plaats op 26 oktober, om 11.30 en 14.30 uur. Toegang 25 euro p.p., inclusief champagne of koffie. Info en reserveren: 0477 75 64 66.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content