Blitse start van nieuwe HEMA in Brussel

© Jens Mollenvanger

Nadat een zware brand in augustus vorig jaar de winkel van HEMA volledig vernielde, vond afgelopen vrijdag de opening van de nieuwe HEMA in de Nieuwstraat in Brussel plaats. Met een splinternieuwe inrichting en een exclusieve beauty shop-in shop.

Nadat een zware brand in augustus vorig jaar de winkel van HEMA volledig vernielde, vond afgelopen vrijdag de opening van de nieuwe HEMA in de Nieuwstraat in Brussel plaats. Met een splinternieuwe inrichting en een exclusieve beauty shop-in shop.De sluiting van Hema, die meer dan zes maanden duurde, zorgde er voor dat heel de winkel in een nieuw kleedje werd gestoken. Knack Weekend kreeg de kans om een kijkje te gaan nemen. We hadden al gehoord van de fameuze beauty shop- in shop die ook al in Amsterdam bestaat en we waren razend benieuwd!

Als je binnenstapt vind je links een exclusief gecreëerde beauty-hoek waar een ruim assortiment aan schoonheidsproducten verzameld is. Elk product kan je uittesten en door de speciale lichteffecten kan je zelfs verschillende looks aannemen. Maar die spiegels zijn ook uitgerust met een belichtingssysteem, waardoor je jezelf kan zien bij daglicht, avondschemering, in de disco, enzovoort. Naast de hoeveelheid aan producten, is er ook ruimte voorzien om jezelf op te maken. De medewerkers van Hema zullen zelfs advies geven. Nu zaterdag wordt er zelfs een visagiste uitgenodigd om de klanten professioneel advies te geven.

Netjes en overzichtelijk staan alle producten bij mekaar. Je vindt op een gemakkelijke manier alle producten terug die je nodig hebt. Wij waren vooral overdonderd door de ruime collectie van nagellakken, de verschillende verzorgingsproducten voor elk huidtype en het nieuw ingerichte HEMA restaurant met originele muurtekeningen en een lekkere keuken. (YM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content