Bibberen op het Atomium

Voor het tweede jaar op rij organiseert sportorganisatie Belventura een Death-Ride vanop de bovenste bol van het Atomium.

Waaghalzen die tijdens de vakantie nog niets spannends gepland hebben, moeten een daguitstap naar onze hoofdstad overwegen. Voor het tweede jaar op rij organiseert sportorganisatie Belventura een Death-Ride vanop de bovenste bol van het Atomium.

Vorig jaar vierden we de vijftigste verjaardag van Expo ’58. Eén van de feestelijke activiteiten was de Death-Ride van het Atomium, een adembenemende afdaling van meer dan 100 meter. De avontuurlijke sprong van het Atomium bleek een groot succes en velen vonden het evenement voor herhaling vatbaar. Vanaf 4 april kunnen durfals zich wagen aan de Death-Ride. Dankzij de professionele begeleiding is iedereen in goede handen.

Tickets: 25 euro/ Reserveren is mogelijk via info@belventura.be / groepen vanaf 10 personen , die vooraf reserveren, genieten van een gunsttarief / Op vertoon van Death-Ride ticket krijgt u 2€ korting bij aankoop van toegangsticket voor Atomium.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content