Ben jij in deze aprilmoppen gelopen?

© iStock

Op 1 april mag er al eens gelachen worden. Dat denken ook steeds meer bedrijven en media. Deze verhalen zijn alvast niet waar.

Verschillende van deze verhalen haalden de media, maar ze zijn niet echt waar. Goed gevonden of een flauwe mop? Oordeel voorla zelf!

Hanne, Klaasje en Marthe veranderen hun namen om ├ęcht weer K3 te zijn

Studio 100 stuurde een opmerkelijk bericht uit vandaag: de drie dames van K3 zouden hun namen veranderen naar Kim, Kylie en Kate. Hanne en Marthe zouden dat al langer overwogen hebben, Klaasje zou het doen om internationaler te klinken.

Rihanna gaat van Pukkelpop naar Dour

De show van Rihanna op Pukkelpop, dat oorspronkelijk zou doorgaan op het podium van Werchter, zou verplaatst worden naar Dour. De popster verklaart dat ze dat doet omdat Pukkelpop te commercieel geworden zou zijn. Ook “het feit dat je op Dour niet gecontroleerd wordt op het bezit van marihuana” heeft de doorslag gegeven.

Snoopavision

Al van bij de lancering van YouTube is er vraag naar Snoopavision, een functie waarmee je niet enkel alle video’s in 360┬░ kan bekijken, maar ook nog eens Snoop Dogg in beeld krijgt. Een ervaring die elke video beter maakt, aldus de eerste testpersonen.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Adele zingt ‘Hello’ in het Nederlands op vraag van Bart De Wever

Op 12, 13 en 15 juni staat Adele in het Antwerpse Sportpaleis. DH bericht vandaag dat de zangeres haar hit ‘Hello’ op vraag van burgemeester Bart De Wever in het Nederlands zal brengen. Dat doet ze volgens de krant om haar Vlaamse fans te bedanken omdat de tickets voor de shows de deur uitvlogen.

De raketijsjes verdwijnen

Er ging een schokgolf door deze redactie toen vorige week het bericht binnenkwam dat De Raket van Ola niet meer geproduceerd zou worden. Een woordvoerder van het bedrijf zei het heel jammer te vinden, maar nodig: enkel in de Benelux is het iconische ijsje populair. Enkele dagen later bleek het gelukkig om een te vroeg gelekte 1-aprilgrap te gaan. Daar zitten we dan met onze riante noodvoorraad.

Mediamarkt introduceert chip voor kinderen

Even een chip inplanten en je weet altijd waar je kinderen uithangen. Handig! Zeker omdat jonge kinderen vaak nog geen zorg kunnen dragen voor een GSM. Facebook vond het alleszins een geslaagde mop.

Ken je dat? Zit je net lekker op een terrasje, rent je kind weg! Jij in paniek, want binnen 5 seconden is hij compleet…

Geplaatst door Media Markt NL op woensdag 30 maart 2016

Volksgezondheid wil fouragiers vervangen door cateraars

De website allesoverjeugd.be deelde gisteren een merkwaardig artikel: Het departement van minister Jo Vandeurzen zou zoveel klachten hebben gekregen over kampkeukens dat Volksgezondheid nu een tienpuntenplan activeert waarvan het belangrijkste onderdeel de vervanging van kookploegen door cateraars is.

Na enkele verontwaardige reacties in het artikel komt ook dit ludiek plan van de Chrio van Hoei: “Wij vragen aan de ouders van onze leden om 10 brooddozen met eten mee te geven op kamp. Op die manier zijn wij niet verantwoordelijk, want we hebben geen keuken!”

Minimagazijn van Coolblue

Kosten noch moeite werden gespaard bij Cool Blue. Klinkt hun oproep naar minimagazijnen in het begin nog enigszins geloofwaardig, dan krijg je wel in de gaten dat er iets gek aan de hand is wanneer je je wil opgeven als magazijnhouder. Dan wordt er gevraagd naar welk koffiezetapparaat je hebt, en of je bonusfaciliteiten zoals een werkende deurbel of waakhond kan aanbieden.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Mark Zuckerberg lanceert collectie voor H&M

H&M komt met een bijzondere collectie, die je enkel in een samengesteld pak kan kopen. Dat bevat zeven grijze T-shirts en een basic jeans. “One less thing tot hink about in the morning.”

Avicii deelt telefoonnummer

Helaas voor fans van Avicii: het ziet er niet naar uit dat de aankondiging op zijn website een mop was. Maar op het einde kon er wel een kwinkslag af: de dj zette onderaan nog een P.S.: “Ik heb een nieuwe telefoon, dus je kunt me vanaf nu op dit nummer bereiken +46769436383. Neem het me niet kwalijk als ik niet supersnel reageer. X”.

Google lanceert een zelfrijdende fiets

Nooit meer vallen, nooit meer een plots overstekende voetganger aanrijden… Het klinkt heerlijk. En mogelijk vanaf vandaag, dankzij Google. Of niet?

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

(EK)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content