Ben Howard in zee met O’Neill

© Twitter

Dit mag je heel letterlijk nemen, want de Britse singer-songwriter is de gloednieuwe ambassadeur van het merk. Volgend voorjaar staat er bovendien een capsulecollectie ‘O’Neill x Ben Howard’ gepland.

De keuze van het beachwear- en vrijetijdskledijmerk voor deze beloftevolle artiest komt niet zomaar uit de lucht vallen, want Howard is een fervente surfer. Al sinds zijn elfde vertoeft hij het liefst op zijn surfplank tussen het schuim van de golven, hij groeide op aan de Zuidwestelijke kust van Engeland.

Hoewel zijn succes ondertussen naar ongekende hoogten stijgt, blijft zijn liefde voor de zee bestaan. Telkens hij ook maar de tijd heeft om er even tussenuit te knijpen, grijpt hij de kans om op de surfplank te staan. Ben Howard was dus erg blij met de vraag van O’Neill. ‘Het zal een plezant avontuur worden’, vertelt Howard over de samenwerking. Vermoedelijk denken heel wat vrouwelijke fans hier net hetzelfde over.

Voor Ben Howard in 2011 zijn doorbraak kende met ‘The Fear’ uit het album ‘Every Kingdom’, genoot hij ook al wat bekendheid in de besloten community van de surferswereld. Ondertussen explodeerde zijn populariteit, op de laatste BRIT-awards mocht hij de awards voor doorbraak en beste mannelijke Britse soloartiest ontvangen. (AB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content