Airstop organiseert fotowedstrijd voor het goede doel

Het reisbureau Airstop daagt jullie uit om deel te nemen aan hun fotowedstrijd. Je kan er een vrijwilligersreis naar Thailand mee winnen en een tentoonstelling in Airstopkantoor.

Het reisbureau Airstop daagt jullie uit om deel te nemen aan hun fotowedstrijd. Je kan er een vrijwilligersreis naar Thailand mee winnen en een tentoonstelling in Airstopkantoor.

Airstop lanceert een fotowedstrijd voor het goede doel. Omdat vrijwilligersreizen de laatste jaren aan populariteit winnen, werd de hoofdprijs gekozen uit één van de Airstopproducten: een Jobstop belevenisreis naar Thailand ter waarde van 750 euro. Tijdens deze reis naar Thailand ontdek je niet alleen nieuwe culturen , maar draag je ook je steentje bij aan de plaatselijke bevolking.

De winnaars van de Airstop fotowedstrijd kunnen kiezen uit 3 verschillende sociale projecten.

Ofwel steek je de handen uit de mouwen en help je mee aan het bouwen van leemhuisjes, ofwel tover je een glimlach op de gezichten van kinderen met een beperking of kies je er voor om kinderen in een weeshuis een onvergetelijke week te bezorgen. Surf voor meer info naar jobstop.be.

Airstop zorgt voor de vlucht en verplaatsing naar het gekozen project, 3 maaltijden per dag en het verblijf ter plaatse.

Praktisch De wedstrijd loopt tot 11 april. Deelnemers mogen maximum drie vakantiefoto’s insturen en deze linken aan hun favoriete goede doel.

De vijf foto’s met de meeste likes worden op plexiglas gedrukt. De winnaars zullen tijdelijk te bezichtigen zijn in één van de vijf Airstopkantoren (Antwerpen, Gent, Brugge, Brussel en Leuven). Later worden deze per opbod verkocht. De opbrengst gaat integraal naar het aan de foto gekoppelde goede doel.

De deelnemende goede doelen zijn: Plan International, Cliniclowns, WWF, Rode Kruis, Aniké, Amnesty International, Vredeseilanden, Artsen zonder Grenzen, Oxfam en Damiaanactie. (LP)

Schrijf je in via: steunhetgoededoel.airstop.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content