7 tips om Valentijn te overleven als single

Het feest van de liefde ligt weer voor de deur. Maar wat als je nu single bent? Hier een aantal tips om Valentijn te overleven.

Het feest van de liefde ligt weer voor de deur. In de winkels zie je een overaanbod aan hartjes, kitscherige knuffelbeertjes en valentijnskaarten. Koppels leggen elkaar goed in de watten, kopen pikante lingerie en er wordt getrakteerd op een duur diner. Maar wat als je nu single bent? Hier een aantal tips om Valentijn te overleven.
1. Maak het gezellig thuis, zorg voor hapjes en huur een DVD à la ‘Definitely, Maybe’ met in de hoofdrol Ryan Reynolds. Wie heeft er nu een lief nodig als je heel de avond naar deze hunk kunt staren.

2. Check eens die datingsite waar je vriend(inn)en over verteld hebben, misschien kom je de ware nog tegen voor middernacht

3. Laat je niet kisten door de stortvloed van TV-en radioreclames rond Valentijnsdag. Maar bekijk het van de positieve kant; jij bespaart immers een hoop geld dat je gewoon aan jezelf kunt uitgeven. Ga eens naar de winkel en koop die prachtige pumps.

4. Laat de sfeer niet verpesten door verliefde koppels op restaurant en reserveer gewoon een tafel onder vrienden. Wedden dat er aan jullie tafel meer gelachen zal worden

5. Verwen jezelf en je lichaam. Neem een warm bubbelbad en laat het voldoende schuimen. Zet goede muziek op en beluister zeker geen triestige liefdesliedjes zoals ‘All by myself’.

6. Haal je kookoutfit nog eens uit de kast, doorzoek de Knack Weekend receptensite en begin lekkere gebakjes te maken. Denk voor één keer niet aan de lijn en laat je volledig gaan.

7. Organiseer een privéfeestje en nodig al je single vrienden uit. Vermeld zeker in de uitnodiging dat ze iemand moeten meebrengen. De avond is nog jong en er kan van alles gebeuren. (KD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content