20 jaar Verso

Twintig jaar geleden opende Luc Dheedene ‘zijn’ Verso, een herenmodezaak op de Frankrijklei. Sindsdien is de winkel uitgegroeid tot een begrip binnen de Antwerpse modewereld, met een verhuis naar een groot 16e-eeuws pand in de Lange Gasthuisstraat als kers op de taart. Verso werd een multibrandstore waar vandaag zowel mannen als vrouwen terecht kunnen voor hedendaagse mode, casual wear en couture . Gevestigde waarden als Gucci, Jil Sander, Prada, Marc Jacobs en Yves Saint Laurent hangen er naast fris talent als Xuodoux en Alice+Olivia.

Dheedene zag het concept van Verso groots, en begon naast kleding eveneens accessoires, parfum en designartikelen te verkopen. Ook het Verso Café zag het levenslicht. Onlangs nog werd het hele pand vernieuwd onder leiding van gerenommeerd architect Glenn Sestig.

Om deze twee decennia Verso te vieren, hieven verschillende bekende en minder bekende Verso-fans het glas op de verjaardag van hun favoriete winkel. Onder meer Tiany Kiriloff, Phaedra Hoste, Roel Vanderstukken en Tanja Dexters tekenden present voor de VIP-receptie. Dat Verso nog steeds de vinger aan de modepols heeft bleek tijdens een grootste modeshow in het Antwerpse Centraal Station, waar ontwerpen van onder meer Alexander McQueen, Burberry Prorsum, Givenchy en Dolce & Gabbana de revue passeerden. Verso is klaar voor de volgende twintig jaar.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content