Win: stijlvolle herenblazer van WE Fashion

Blazer © -

Maak kennis met de nieuwe eigentijdse blazer van WE Fashion die bewijst dat jouw kleerkast-held een stuk veelzijdiger is dan je denkt. De enige blazer dat je dit seizoen nodig hebt is hier. Geef het een kleine draai en je bent klaar om overal waar je wil naar toe te gaan. Het draait allemaal om mix ’n match!

Business meets style

Op het werk zijn de dingen aanzienlijk versoepeld, en dat is geweldig. Je hoeft niet meer strak in het pak naar het kantoor. Daarom injecteren we weer wat stijl in de moderne werkweek. Verander je broek voor een donkere jeans en je bent Dress up Thursday-proof!

Sport luxe

In combinatie met de juiste spullen, kan je de jogging bij elke gelegenheid dragen. Voeg met de blazer een vleugje chique toe om je outfit de juiste balans tussen comfortabel en chic te geven. Wie zegt dat goede stijl niet comfortabel kan zijn?

After hours

In de aanloop naar vrijdag is donderdag het moment om je individualiteit en glans in de kijker te zetten. Donderdagavond is de onofficiële start van het weekend, en dus het moment voor wat after-work drinks! Versiertrucs zal je niet nodig hebben met deze outfit. Stijl spreekt luider dan woorden dus laat de blazer zijn werk doen.

Weekend explorer

Wie houdt er niet van een man die ongedwongen en netjes is gekleed? Ontdek het weekend met deze strakke look.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content