Special zomertuin: tafeltje-dek-je

1. Deze slakom en bijpassende slavorken uit bamboe van BergHOFF zijn ideaal om een heerlijke, zomerse salade te serveren. De kom is ook geschikt voor pasta’s, of om te gebruiken als fruitschaal.

2. Met de zomer voor de deur is het hippe Easy Clean tafellaken van Mistral Home perfect voor een mooi gedekte Ć©n goed beschermde tuintafel. Het tafellaken is heel gemakkelijk af te wassen, maar geeft nog steeds een echt textielgevoel en geen plastic gevoel zoals bij de meeste tafellakens voor buiten. Verkrijgbaar in een waaier aan vrolijke kleurtjes en motieven.

3. De versierde tafellopers ‘Tissue Effect’ van Happy Paper zijn onmisbaar op elk tuinfeest. Ze zijn verkrijgbaar in twee motieven, zodat u uw tafeldecoratie kan aanpassen aan elke gelegenheid. Het Belgische bedrijfje heeft ook een uitgebreide collectie papieren servetten, herbruikbare tafellakens en kartonnen borden.

4. Met het servies Di Mare uit de lente-zomercollectie van Flamant haalt u de zee naar uw terras. De aardewerken borden en kommetjes zijn versierd met handgeschilderde kreeften en krabben.

5. De theelichthouders van Serax maken uw avondlijke tuinfestijn nĆ³g gezelliger. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en motieven.

6. Nederlands designer Laurent Van Wieringen ontwierp een grappige fruitschaal die de naam “Fruitboom” kreeg. De schaal, of liever boom, is te verkrijgen bij Home Autour du Monde.

7. Deze onconventionele decanteerkaraf van Zwiesel zal ontgetwijfeld verwonderde blikken opleveren, maar daarnaast zal hij er ook voor zorgen dat het boeket van uw favoriete wijn optimaal geopend wordt. De kan is vervaardigd uit handgemaakt en mondgeblazen TristanĀ®-kristalglas.

8. Ella Doran ontwierp voor Habitat de Joanie-collectie, een nostalgische lijn die herinneringen oproept aan de traditionele, Engelse afternoon tea. De collectie omvat meer dan 20 artikelen, waaronder servetten, kussens, kopjes, bordjes en schoteltjes en een muffin- of koekjesschotel met twee niveaus.

9. De 6 wijnglazen uit de collectie ‘Bei’ van Covo zijn allemaal net een beetje anders. Het oppervlak van elk glas vertoont een andere golvende tekening met verschillende optische effecten als resultaat. De glazen zijn ook verkrijgbaar in longdrinkversie. Emmanuel Babled ontwierp ze.

10. Onder de naam ‘Les recettes’ heeft La Corbeille Editions een reeks van 9 grappige bordjes uitgebracht. Elk bord is bedoeld voor een bekend recept, zoals eend met appelsiensaus, coq au vin of konijn met mosterd. Maar uiteraard kunt u er alles op serveren wat u maar wilt.

(TV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content