Neem in extremis een foto

Maak dit weekend foto’s. U kan er een tuintafel of buitendouche mee winnen.

Een zwoel weekend voor de boeg? Vergeet geen foto’s te maken van het gezelschap waarin u verkeert, want het Belgische buitenmeubelmerk Extremis organiseert een fotowedstrijd waarin die beelden van pas kunnen komen. Te winnen zijn een Gargantua-tafel met parasol of een buitendouche.

Digitale camera’s en gsm’s met foto-applicaties maken dat het fotograferen van alledaagse taferelen een -euh- alledaags tafereel op zichzelf geworden is. Vooral kiekjes van vrienden en familie zitten op menige harde schijf van een computer opgeslagen. Het Belgische buitenmeubelmerk Extremis zoekt zo’n kiekjes. En het is hen niet te doen om te achterhalen hoe uw sociale netwerk eruitziet, maar wel om het object dat die mensen allemaal samenbracht: een pintje, een ijsje of een waterpijp? Een pas aangelegde tuin, een comfortabele sofa of een oldfashion gezelschapsspel, …

Extremis vindt dat die objecten eens letterlijk “in the picture” mogen staan en daarom lanceerden ze al in januari een fotowedstrijd rond de ideale “tool for togetherness”. Nu gaat de laatste maand in: nog tot 31 augustus kunnen deelnemers inschrijven via de website. Wie nog wil meedingen kan meteen de concurrentie inschatten, want de bijna 250 reeds ingezonden foto’s staan online op Flickr. Op Interieur 08, de interieurbiÔnnale in Kortrijk in oktober, zullen de winnaars bekendgemaakt worden.

Leen Creve

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content