Actuele Thema's »

Interieur-medewerkers dragen kleurrijk uniform

donderdag 14 oktober 2010 om 14u19

Ontwerp van Black Balloon voor Interieur

Ontwerp van Black Balloon voor Interieur © Black Balloon

Black Balloon, ofwel Cléo Baele en Sarah Bos, heeft een druk jaar achter de rug.

Naast de uniformen voor de medewerkers van Interieur Kortrijk ontwierp het duo een schoenen- en accessoirecollectie voor Soulwax en een outfit voor Arno.

Voor de Interieur-uniformen tasten ze de grenzen tussen design en mode af. Met hun prints geven ze dan ook een dikke knipoog naar het designwereldje.

De dames van Black Balloon geven op Interieur ook een lezing over het verband tussen muziek en mode op 20 oktober om 11 uur. Later dit jaar openen ze hun eerste winkel in Gent.

Ellen De Wolf/Elien Haentjens

KnackWeekend-nieuws in je facebook nieuwsfeed

Meer over: , , ,

   

Reageer

Nieuwsbrief

Ontvang het recentste lifestyle nieuws wekelijks in uw mailbox!

Schrijf u in op KnackWeekend wekelijkse nieuwsbrief

Schrijf u in op KnackWeekend wekelijkse reizennieuwsbrief

Schrijf u in op KnackWeekend wekelijkse recepten

Schrijf u in op KnackWeekend wekelijks culinair nieuws

E-mail:

Geïnteresseerd in wonen, design of antiek?

Van boeiende verhalen over antieke objecten tot de laatste woontrends... Volg, ontdek, lees & laat u inspireren!

 
  • Stappen in 't stad
  • Klein land, grote kunsten: Belgische goochelaars
  • Hip & happy: de nieuwe vegetariërs

Whitepapers

Reportages

 ZALIG AAN ZEE: ROBUUSTE EN ROMANTISCHE VAKANTIEWONING IN BEELD
Ruwe, duurzame materialen, open ruimtes en veel steigerhout. De vakantiewoningen van Zalig Aan Zee hebben een robuuste en romantische look. Ze beginnen nochtans stuk voor stuk als doordeweekse rijhuizen.
 RUIMTE IN DE RIJ
Wat eerst een traditionele, ietwat kleurloze burgerwoning in de rij was, met op de gelijkvloerse verdieping nauwelijks waardevolle elementen om te bewaren, werd een heldere en ruimtelijke moderne woning. Open ruimte, contact en circulatie kregen door de renovatie een nieuwe betekenis.
 GESTRUCTUREERD ROND ÉÉN BLOK
In Luik werd een appartement uit de jaren 50 volledig gestript en gerenoveerd. Het werd volledig geherstructureerd rond een technisch volume, wat een betere verdeling van de functies toelaat en waardoor de troeven van de woonst – waaronder de prachtige uitzichten voor- en achteraan – beter tot hun recht komen.
 BEL-ETAGE HERONTDEKT
Het team van het architectenbureau GSL werd geconfronteerd met problemen die wel vaker voorkomen in Brusselse woningen: drie op elkaar aansluitende vertrekken met te weinig licht in het centrale gedeelte en zonder rechtstreeks contact met de omgeving. Een dubbele uitdaging die het bureau met glans tot een goed einde bracht.
 FACELIFT VOOR APOTHEKERSWONING
Vooraan een moderne apotheek, achteraan een donker en gesloten woongedeelte. Zo zag deze woning er voordien uit. Tot architect Kristof Van Hoof ten tonele verscheen. Hij bouwde het achterste gedeelte om tot een aangename en praktische woonruimte die baadt in het daglicht.

Agenda voor Architectuur en Design