Designiconen in Tongeren

18/05/09 om 13:00 - Bijgewerkt om 12:59

Bron: Knack Weekend

De eerste editie van designbeurs Icons & Co heeft plaats in het prachtig gerenoveerde Eburon Hotel in Tongeren.

Designiconen in Tongeren

© Hotel Eburon

Designbeurs 'Icons & Co' brengt internationale iconen uit de designwereld samen in de oudste stad van BelgiÃ". De eerste editie van dit nieuwe - jaarlijkse - evenement heeft plaats in het prachtig gerenoveerde middeleeuwse klooster in Tongeren.

Op dit kijk- en koopevent stellen Vlaemsch(), Symo Designparasols, Chocomousse, Concept, Materialise, Le Couchon, DesignArenas, B&O en tientallen andere fabrikanten en ontwerpers hun collecties voor. Er wordt een designpoef geveild ten voordele van de 'Make a Wish Foundation'. Daaraan is ook een tekenwedstrijd voor kinderen gekoppeld. Uitgeverij d'Arte maakt van de gelegenheid gebruik om er de nieuwste editie van designnaslagwerk 'Riant Wonen' te presenteren.

U kan er ook deelnemen aan een korte historische wandeling door Tongeren met een geleid bezoek aan het vernieuwd Gallo-Romeins museum. Daarnaast is er live Jazz muziek in de binnentuin van het Eburon Hotel.

Ruth Vanden Berghe

ICONS&CO Design Happening 31 mei 2009 van 12u tot 18u30: 25 Euro p.p. en 15 Euro voor jongeren onder de 16 jaar. Reserveren kan op de site.

WeekendInformation Services

Ambacht ontmoet technologie

Ambacht ontmoet technologie

Op het eerste gezicht is de Gear 3 een traditioneel Zwitsers horloge. Totdat je aan ...

Onze partners