Designwebsite Fab.com introduceert applicatie

11/10/12 om 14:56 - Bijgewerkt om 14:56

Bron: Knack Weekend

Fab.com, de online shop voor design producten, heeft een mobiele applicatie gelanceerd waardoor wij Belgen (en inwoners van nog zo'n 23 andere Europese landen) gewoon vanuit de luie zetel kunnen shoppen via de iPhone of iPad. Eerder werd de app ook al in de Verenigde Staten en Canada uitgebracht, waar het een groot succes is.

Designwebsite Fab.com introduceert  applicatie

Fab.com was al langer bekend bij interieur- en gadgetliefhebbers en sinds mei hebben ook Belgen toegang tot deze online wereld vol exclusieve designer items van gevestigde waarden en jong talent. Het ruime aanbod, de gratis registratie en de speciale aanbiedingen maken van Fab.com een interessante plek om te winkelen.

Sinds de oprichting in 2012 telt het online platform dan ook meer dan 7,5 miljoen geregistreerde gebruikers, waarvan 2 miljoen in Europa. Fab.com is anno 2012 een van de snelst groeiende e-commerce bedrijven ter wereld met een verwachtte omzet van 150 miljoen dollar in 2013, waarvan 30% uit Europa. De mobiele app die de designwebsite nu lanceert zal daarbij een flink duwtje in de rug geven. (KS)

De nieuwe Fab app is nu gratis beschikbaar in de iTunes App Store in 24 Europese landen.

Onze partners