Videoportret: Delva Landscape Architects

Steven Delva van Delva Landscape Architects heeft het in onze Black Box over ecologische landschapsarchitectuur, een nog weinig bekend begrip in België .

De West-Vlaamse landschapsarchitect Steven Delva is de volgende strijder van designcollectief De Invasie die zichzelf voorstelt in onze Black Box.

Elke week, gedurende 9 weken lang, laten we een nieuwe getalenteerde ontwerper aan het woord in onze Weekend Black Box. Eerder al kwamen modelabels, illustratoren en ontwerpers Titi + The German Kid, Black Balloon, Strook, Margo Slingerland en Sarah Mesritz aan de beurt.

Deze week richt de Black Box-camera zich op Steven Delva van Delva Landscape Architects. Zijn bureau is in Nederland gevestigd en houdt zich bezig met ecologische landschapsarchitectuur – een begrip dat in België nog in kinderschoenen staat. (VF)

De Invasie Flexpo Tour komt langs C-Mine in Genk (16 sep – eind dec), STUK in Leuven (9 nov – 13 nov) en Quinze & Milan in Kortrijk (eerste drie weekends van december). In Genk kunt u ook de Weekend Black Box bezoeken. Meer informatie op www.deinvasieverovertbelgie.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content