Wwwin: een travelkit van Verso Skincare

Lars Fredriksson is de Zweed achter huidverzorgingsmerken als Swedish Skincare System en Restylane Skincare. Twintig lezers ontvangen de Verso Travel Series, met een cleanser voor dagelijks gebruik, een vochtinbrengende dagcrème en een herstellende nachtcrème, telkens in een handig reisformaat.

Wwwin: een travelkit van Verso Skincare

© Verso

Lars Fredriksson is de Zweed achter huidverzorgingsmerken als Swedish Skincare System en Restylane Skincare. Zijn meest recente project is Verso Skincare, een huidverzorgingslijn op basis van Retinol 8. Deze stof is zacht, zelfs voor de gevoelige huid, en acht keer krachtiger in vergelijking met een standaard retinol in dezelfde concentratie. Bovendien mag Retinol 8 ook in rechtstreeks zonlicht gebruikt worden.

n België wordt het merk sinds deze zomer aangeboden bij Fin du Jour in Gent, Verso in Antwerpen en Beauty by Kroonen en Brown in Brussel, maar u kunt deze week ook uw kans wagen op Knackweekend.be. Twintig lezers ontvangen de Verso Travel Series, met een cleanser voor dagelijks gebruik, een vochtinbrengende dagcrème en een herstellende nachtcrème, telkens in een handig reisformaat.

Info: www.versoskincare.com.

Onze partners