Win: Girls Night out en M.A.C treatment

Je eerst goed in de watten laten leggen door een professionele make-up artist en daarna met je vriendinnen naar de film: veel meer dan dat moet een girls night out niet zijn. Wij mogen drie M.A.C-lovers en hun vriendinnen gelukkig maken.

Win: Girls Night out en M.A.C treatment

© .

Op woensdag 22 juni ontvangt M.A.C graag 3 lucky winners met elk 2 vriendinnen om 16u in M.A.C Dansaert. Daar wordt je verwelkomd door top Make-up artist Katleen. Onder haar begeleiding leer je de producten kennen en wordt je stap voor stap aangeleerd hoe ze te gebruiken. Met een uitstekend make-up resultaat.

Test meteen je nieuwe make-up om 19u op het Brussels Film Festival, en ga naar de film 'Toni Erdmann'.

Korte samenvatting van de film:

De emotioneel geblokkeerde carrièrevrouw Ines woont in Boekarest en ziet haar grijze leven overhoop gegooid wanneer haar excentrieke vader haar in een opwelling komt opzoeken. De twee zijn al een tijd van elkaar vervreemd en tijdens zijn bezoek geraakt hij er van overtuigd dat ze een zinloos en triestig leven lijdt. Om haar humorloze bestaan op te fleuren en haar aandacht te winnen achtervolgt hij zijn dochter met absurde, vaak gênante practical jokes. Een absolute aanrader die garant staat voor plaatsvervangende schaamte.

Onze partners