Actuele Thema's »

Weekend Food Experience: EEN UNIEKE CULINAIRE ERVARING MET EEN STERRENCHEF

woensdag 02 mei 2012 om 00u00

Delen via

Embed

Please make sure your browser is JavaScript enabled and has the latest version of Flash Player installed.

© Eyes Screen - Op 26 maart demonstreerde Olivier de Vink van het restaurant Kommilfoo in Antwerpen de bereiding van een gastronomische menu.

Ondertussen gaf hij kostbare tips aan de lezers van Knack weekend die deelnamen aan de eerste Weekend Food experience. Nadien genoten ze in de nieuwe designruimte van de Cooking Club van AEG in Brussel van de heerlijke gerechten. 


Olivier de Vink werkt met een seizoensgebonden menukaart met dagverse producten. Hij kenmerkt zich door verfi jnde kruidige accenten en verrassende combinaties. 

 
KnackWeekend-nieuws in je facebook nieuwsfeed

 

 

Vorige video's

 • ER PU.RE

  © Eyes Screen Vincent Vervisch beheerst de kunst van het combineren van smaken. Zijn unieke keuken laat u reizen over de hele wereld. Fusion keuken, atypische gerechten, een combinatie van thee en sigaar met een nadrukkelijke Japanse ...
 • Weekend Food Awards

  © Eyes Screen Weekend Food Awards 2012 verwende de fijnproevers. Vijf jonge chefs, onder leiding van Geert Van Hecke, serveerden hun specialiteiten. Ook werden er, n.a.v. de nieuwe Knack Restaurantgids, 7 awards uitgereikt.
 • Weekend Food Experience - Julien Burlat

  © Eyes Screen Weekend Food Experience, in de Cooking Club van AEG. Een unieke culinaire ervaring met de sterrenchef Julien Burlat (Dôme* / Dôme sur Mer in Antwerpen). Het concept werd door de chef en de deelnemers gesmaakt.
 • Brussels Chocolate Week

  © Eyes Screen Deze eerste editie legde de focus op het ontdekken en proeven van chocolade in al zijn vormen en smaken. Thematische parcours, proeverijen, een speciale chocolade afterwork en workshops stonden op het menu van deze ...
 • Bergerie d'Acremont

  © Eyes Screen Maak kennis met de kaasmaker van bergerie d’Acremont. De ‘Bleu de Scailtons ‘, een Belgische specialiteit, rijpt er in een galerij 30 m onder de grond. Bezoek de boerderij.
 • Eat Brussels

  © Eyes Screen Eat Brussels, het eerste festival van Brusselse restaurants, vond gedurende 4 dagen in september in Ter Kamerenbos plaats. Een culinair dorp met meer dan 30 restaurants, regionale partners, feestavonden met muziek en animaties. ...
 • Bart De Pooter in WY

  © Eyes Screen Deze tweesterrenchef stelt zijn nieuwe project restaurant brasserie WY in The Mercedes House op de Grote Zavel voor. Raffinement en elegantie zijn de sleutelwoorden. Ontdek er smakelijke verrassingen.
 • Diner Slow Food

  © Eyes Screen De Slow Food reageert op fast food, op smaakvervlakking en de toenemende eenvormigheid van voedsel. Brusselse chefs sloten zich sinds enkel jaren aan. ‘Ateliers des Tanneurs’ laat u kennis maken met creaties rond gezonde...
 • Resto National

  © Eyes Screen Ter gelegenheid van de Nationale feestdag werden op Het Vossenplein in de Marollen traditioneel mosselen–friet geserveerd. Een echt volksfeest georkestreerd door Bal National. Pure traditie.
 • Weekend van het bier

  © Eyes Screen Om dit in stijl te vieren, volgens de traditie van de brouwerijsector, werd op de grote markt een defilé georganiseerd. Degusteer deze reportage met mate.
 • Comics Dinner

  © Eyes Screen Brusselicious 2012 stelde op 8 september tijdens MOOF een originele maaltijd voor: kwaliteitsvol street food gelinkt aan strips. Een familie-evenement dat alle grote en kleine fans van de 9de kunst kon bekoren.
 • Diner van de Ommegang

  © Eyes Screen Achter de schermen van het oudste feest van Brussel. Begin juli werd een verrassingsmenu, bereid volgens de traditie van de middeleeuwen, geserveerd aan de gasten in de ondergrondse galerijen van de Koudenberg.

Whitepapers