Vijf foodtrends en dé eetadressen van New York

19/09/17 om 21:00 - Bijgewerkt op 21/09/17 om 14:58
Uit Knack Weekend van 20/09/17

De stad die nooit slaapt is ook een stad waar je altijd kunt eten. Dit zijn de vijf populairste culinaire trends in New York, die vroeg of laat ook naar ons land zullen overwaaien. Al kijken we niet uit naar die 'eend in het ei'.

1. AZIË BOVEN

De Aziatische keuken zit al langer diep verweven in de New Yorkse restaurantscene, maar de kwaliteit en diversiteit ervan werden de voorbije jaren steeds beter. Zowel talentvolle chefs als topproducten reizen tegenwoordig gemakkelijk tussen verschillende landen. En heel wat New Yorkse eetzaken begonnen zich te focussen op de lokale keuken van één specifieke streek. Terwijl je vroeger ging dineren in een Indisch restaurant, kun je vandaag in New York kiezen voor restaurants waar bijvoorbeeld alleen streekgerechten uit Noord- India op de kaart staan.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 3 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Knack-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Knack

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners