Snowboard-action in Oostenrijk

Perfecte powdersessions of jumps? Op de piste of in een snowpark? In Oostenrijk is dit allemaal mogelijk

De regio Schladming- Dachstein in Stiermarken taat bekend als ideale omgeving voor snowboarders. Het prachtige berglandschap vormt het decor voor perfecte powdersessions of jumps in de uiterst professioneel aangelegde snowparks van Planneralm en Hochwurzen.

Wie aan snowboarden denkt, denkt automatisch ook aan Kreischberg. De grootste halfpipe van Europa in de Snowboard WM Arena en zes andere bergen, waar men geweldig kan skiën, maken van het skigebied aan het Murtal een hotspot voor alle boarders, freeriders en skiërs. Dertien kabelbanen en liften brengen de wintersportliefhebbers tot op een hoogte van 2.118 meter.

De perfecte omgeving: met veel plezier van de brede carving-pistes afdalen, of gebruik maken van de snelle afdaling-piste, die je snelheid registreert. Zelfs na zonsondergang gaat de skipret nog even door: een nachtelijke skitocht op de verlichte pistes behoort ook tot de vele mogelijkheden.

Wanneer je de professionals aan het werk wilt zien, is het event FIS Snowboard Weltcup am Kreischberg op 6 en 7 januari 2009 zeker een aanrader.

InformatieKreischberg

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content