Het Kopenhagen van Noma

23/11/11 om 10:29 - Bijgewerkt om 10:29

Reiswebsite Momondo en het personeel van s 'werelds beste restaurant Noma hebben hun krachten gebundeld. Het resultaat is een nieuwe, maar vooral bijzondere reisgids van Kopenhagen.

In deze gids laat het personeel van Noma hun favoriete plekjes van de stad zien. Zo komen de verborgen pareltjes die Kopenhagen bijzonder maken aan bod.

Restaurant Noma is een smeltkroes. De personeelsleden komen van over de hele wereld. Zij zijn de drijvende kracht achter de gids waarin ze als buitenstaanders een nieuwe blik werpen op de unieke plekken en de veelzijdigheid van Kopenhagen.

Kopenhagen wordt zo vanuit een verrassend perspectief bekeken, waardoor veel onontdekte plekken beschreven worden.

"We hebben met Momondo samengewerkt voor dit boek omdat we het zowel leuk als passend vinden. Noma heeft geluk met zoveel collega's van over de hele wereld. Waarom zouden we hun fantastische tips niet delen? Ze ervaren de stad anders, en kijken met andere ogen dan de lokale bevolking.", aldus Peter Kreiner, managing director van Noma

De gids verschijnt in een handzaam zakformaat. Alle plekken zijn uitgebreid omschreven en aangegeven op 5 deelkaarten van de stad. De gids heeft ook een grote opvouwbare kaart van de stad in zijn geheel. Bij de 5 deelkaarten zitten leuke wandelroutes, die langs de hoogtepunten van Kopenhagen gaan. (MS)

Lees meer over:

Onze partners