Kleinwalsertal met de hele familie

01/03/15 om 12:00 - Bijgewerkt op 25/03/16 om 11:29

De natuur met alle zintuigen beleven, sporen zoeken en dieren observeren, vuur maken en aan de beekjes spelen: een familievakantie in Kleinwalsertal is gevarieerd en uniek.

Kleinwalsertal met de hele familie

© Oliver Farys, Kleinwalsertal Tourismus eGen

In de vakantietijd heeft Kleinwalsertal met "Burmi's avontuurlijke vakantie" een veelzijdig programma samengesteld. Van sportieve actie onder begeleiding van ervaren berggidsen tot een ontdekkingsjacht met opgeleide wildernis-pedagogen, naar kleine en grote natuurwonderen.

Natuur: de mooiste en grootste speeltuin

Het mobieltje heeft pauze, terwijl het ontdekken en beleven met alle zintuigen in het middelpunt staat. De mogelijkheden om in het bos, in de weide of aan het water te spelen zijn oneindig.

Kleinwalsertal met de hele familie

© Alexander Rochau, Kleinwalsertal Tourismus eGen

Tijdens de wildernisdagen geven de begeleiders de kinderen gerichte impulsen, zodat zij compleet op de natuur ingaan. Op speelse wijze leren zij de kinderen hoe je sporen ontdekt, een vuur maakt zonder lucifer of aansteker en welke wilde kruiden en bessen het beste smaken. Bij het camoufleren en sluipen door het bos is een klein modderbad niet uitgesloten - heerlijk puur natuur. Zo ontdekken de kinderen de Walser wildernis van een compleet andere kant en kunnen ze hun creativiteit de vrije loop laten.

Meer info over "Burmi's avontuurlijke vakantie" op: www.kleinwalsertal.com

Lees meer over:

Onze partners