Kitzbüheler Alpen verkozen tot beste skigebied 2010

De wintersportbestemming scoorde hoog op haar sneeuwkwaliteit en de gecombineerd skipas. De Kitzbüheler Alpen AllStarCard biedt toegang tot de pistes van zeven aaneengesloten skigebieden. Een 3-daagse skipas kost € 120 voor volwassenen, € 60 per kind.

Investeringen in moderne skiliften en sneeuwkwaliteit droegen bij aan het oordeel van de jury. Door de komst van de moderne 6- en 8-persoons liften worden wachtrijen beperkt, en hebben wintersporters meer tijd om te skiën. De kwaliteit van kunstmatige besneeuwing is gegarandeerd met nieuwe sneeuwkanonnen en waterreservoirs.

Jaarlijks reikt de prestigieuze Top-of-the-Mountain Club een groot aantal awards uit; uiteenlopend van beste après-ski bar tot beste event en beste hotel. De meest begeerde prijs van de verkiezing is de award ‘Beste Skigebied van de Alpenlanden’.

Met deze award treedt de Kitzbüheler Alpen in de voetsporen van prominente skigebieden zoals Sölden en Ischgl. De skischool Wilder Kaiser in St. Johann in Tirol, ook in de KitzAlps gelegen, wist de award ‘Beste Skischool’ in de wacht te slepen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content