Plopsa Indoor Coevorden geopend

10/05/10 om 08:38 - Bijgewerkt om 08:38

Bron: Knack Weekend

Het eerste Nederlands Plopsa-park, Plopsa Indoor Coevorden, is geopend.

Plopsa Indoor Coevorden geopend

Het eerste Nederlands Plopsa-park, Plopsa Indoor Coevorden, is geopend. Het park dat naast Center Parcs de Huttenheugte ligt verwacht jaarlijks 400.000 bezoekers.

K3, Mega Mindy, Kabouter Plop, Piet Piraat, Bumba en Samson&Gert onthulden op spectaculaire wijze het nieuwe park in Coevorden in de Nederlandse provincie Drenthe.

K3 opende eveneens de eerste K3-attractie in een Plopsapark: de K3-Slingermolen, een kleurrijke attractie met leuke foto's van Karen, Kristel en Josje.

Plopsa Indoor Coevorden

Plopsa Indoor Coevorden is het eerste Nederlandse Plopsa-park. Het is een overdekt themapark zoals Plopsa Indoor Hasselt met leuke kinderattracties met de populaire Studio 100-artiesten K3, Mega Mindy, Kabouter Plop, Samson&Gert, Anubis en Bumba als thema. Dagelijks vindt er ook een live-show plaats.

In België zijn er al 3 Plopsa-parken: het grote outdoor themapark Plopsaland De Panne, het overdekte themapark Plopsa Indoor Hasselt en het avontuurlijke park Plopsa Coo.

Onze partners

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info