Overnachten in een oude drukkerij

Waar: Gent, vlak bij de Portus Ganda.

Waarom: Designmarkt op 29 en 30 maart in de ICC. Handelaren in vintage design bieden hun spulletjes aan, Belgische toparchitecten tonen hoe ze een interieur vormgeven en experts geven gratis interieuradvies. www.designmarkt.be/gent

Snooz Inn: een moderne B&B, gehuisvest in een oude drukkerij, dat is de Snooz Inn in Gent. Het is een oase van rust en toch op loopafstand van het centrum van de stad.

De strak ingerichte kamers zijn geluidsdicht en voorzien van fijne extra’s zoals een Nespresso koffiezetapparaat, gratis wifi, een privécinema met wandprojectie of een flatscreen-tv met surroundsysteem en een eigen terras.

Maar vooral de badkamers springen eruit en beschikken, afhankelijk van de gekozen kamer, over een stoombad, sauna, regendouche met lichttherapie of douche met massagestralen. Wie zelf willen koken vindt in de Superior Suite een kitchenette en eetgedeelte.

Voor alle gasten samen is er een knusse stadstuin en er zijn huurfietsen.

Snooz Inn telt drie kamers. Tweepersoonskamer: 95 tot 105 euro, één persoon: 85 tot 95 euro. Een uitgebreid ontbijt: 12,50 euro. (MS)

Boutique & Design B&B Snooz Inn Ham 89 9000 Gent +32 (0) 496 24 14 26

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content