Landelijke rust bij Brussel

09/02/15 om 09:22 - Bijgewerkt om 09:24

Vlak bij de drukte van Brussel en op slechts 3 km van Brussels Expo, maar toch volledig rustig tussen de weilanden en boomgaarden van Wemmel, ligt het Lavershuis.

Waar

Wemmel

Waarom

Art Brussel van zaterdag 25 tot 27 april in Brussels Expo: 150 galeriehouders met 2000 hedendaagse kunstenaars.

B&B

Lavershuis in Wemmel. Vlak bij de drukte van Brussel en op slechts 3 km van Brussels Expo, maar toch volledig rustig tussen de weilanden en boomgaarden van Wemmel, ligt het Lavershuis. Deze B&B heeft 4 grote kamers die uitkijken over de tuin en voorzien zijn van inloopdouches. De gasten kunnen ook gebruikmaken van de woonkamer met open haard, de ruime tuin en een hot tub in de tuin. Badjassen en -slippers liggen voor u klaar.

Bij de prijs van 70 euro per persoon per nacht is een verrassingsontbijt inbegrepen dat u binnen kunt nuttigen of op het terras. Op verzoek kan een lunch of diner bijgeboekt worden.

Het Lavershuis heeft ook de Lavershuis Residence, een luxevilla op een kilometer rijden van de B&B. Die villa met vier slaapkamers, een grote woonkamer, keuken en twee badkamers kunt u in zijn geheel huren en biedt plaats aan acht gasten. De Residence is ingericht in Scandinavische stijl, biedt veel lichtinval en heeft een grote tuin met eigen zwembad en poolhouse.

De huurprijs bedraagt 290 per dag en voor respectievelijk 10 euro of 20 euro pp/dag kunt u ontbijt en lunch en/of diner erbij reserveren.

B&B Lavershuis, Zavelberg 30, 1780 Wemmel, 0489 71 56 36

(MS)

Lees meer over:

Onze partners