Generator Hostel opent in Parijs

24/02/15 om 14:37 - Bijgewerkt om 14:37

Na steden als Berlijn, Londen, Barcelona en Kopenhagen heeft nu ook Parijs een Generator Hostel, een trendy en hip, maar betaalbare hostel in het hartje van de stad.

Na de steden Barcelona, Berlijn, Kopenhagen, Dublin, Londen, Venetie en Hamburg heeft ook Parijs nu een Generator Hostel. Met 916 bedden is het meteen de grootste Generator tot nu toe.

De Generator Hostels zijn een snel groeiende keten van goedkope, maar trendy hostels. De door het Canadese The Design Agency ingerichte kamers zijn heel anders dan wat je je voorstelt bij een hostel. Geen functionele stapelbedden in een ongezellige ruimte, maar stijlvolle en comfortabele kamers waarbij veel zorg aan het decor wordt besteed. De inrichting verschilt naargelang de stad waar de hostel ligt waardoor je aan de kamers meteen merkt in welke stad je slaapt.

Generator Parijs ligt in het centrum van de stad vlakbij de Place du Colonel, maar biedt toch betaalbare kamers. Voor een gedeelde kamer betalen de gasten 25 euro per nacht, voor een privekamer vanaf 98 euro per kamer. Er zijn zelfs premium kamers op de achtste verdieping met een eigen balkon dat een prachtig uitzicht over Parijs biedt.

In het restaurant worden zoveel mogelijk lokale producten geserveerd, maar ook klassiekers zoals burgers, salades en ambachtelijke sandwiches kan je er verkrijgen. Daarbij worden Franse wijnen, Franse bieren, cocktails en mocktails geschonken. Daarnaast kunnen de gasten gebruik maken van de levendige bar, een 'chill out area' en een dakterras met fantatisch zicht over de Montmartre en de Sacre Coeur. (MS)

Lees meer over:

Onze partners