Budget designhotel Motel One opent hotel in het centrum van Londen

De Duitse budget designhotelketen Motel One heeft een eerste vestiging in Londen geopend: Motel One London Tower Hill. Het ligt in het centrum dichtbij de beroemde Tower Bridge en de Tower of London. Zowel stedentrippers als de zakenreizigers vinden er ‘great British design for little money’ op slechts een steenworp afstand van vele bezienswaardigheden.

Britse charme met kroonluchters, Chesterfield banken en tweed fauteuils

Motel One London Tower Hill ligt aan de Minories Street, op loopafstand van de Tower of London, de Tower Bridge, St. Paul’s Cathedral en aan de andere kant van rivier de Thames Shakespeare’s Globe Theatre.

De bovenste verdiepingen van het hotel bieden een weids uitzicht over de stad. Het design van de ‘One Lounge’ met woonkamer, ontbijtcafé en bar weerspiegelt de kroonjuwelen van de naburige Tower of London. Moderne kroonluchters met Swarovski kristallen, adellijke fluwelen fauteuils, bruine leren stoelen, Chesterfield banken en tweed fauteuils zorgen voor een ontspannen sfeer en traditioneel Engelse uitstraling.

Na een dagje ‘city sightseeing’, winkelen in Notting Hill of wandelen langs de rivier kom je hier tot rust onder het genot van een kopje thee, gin-tonic of single malt bij de open haard. De Londense Motel One vestiging telt 291 kamers met prijzen vanaf 98 pond voor een eenpersoonskamer en 113 pond voor een tweepersoonskamer. Voor een ontbijt betaal je 9,50 pond per persoon.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content