Bijzonder hotel: muziekhotel in Berlijn

07/11/13 om 14:01 - Bijgewerkt om 14:01

In Berlijn opende in 2011 het eerste muziekhotel ter wereld. Een Gibson gitaar, Casio keyboard behoren tot de roomservice en in de muziekstudio kunnen gasten hun eigen muziek opnemen.

De nhow hotels hebben met elkaar gemeen dat ze mode en kunst centraal stellen. Muziek loopt als een rode draad door het nhow hotel in Berlijn. De liefde voor muziek brengt de hotelgasten samen.

Het hotel beschikt over een eigen muziekmanager en in de Silent Rehearsal Room kunnen gasten live muzieksessies doen of muziekevenementen organiseren.

De muziekstudio op de achtste verdieping met panoramisch uitzicht over Berlijn is voorzien van de laatste technische snufjes waarvan gasten als N.E.R.D., Erykha Badu, Kool Savas, Jennifer Rostock, Jessy J., Skylar Grey, Culcha Candela en Rea Garvey al dankbaar gebruik van maakten.

Ook de 304 hotelkamers ademen aan alle kanten muziek met aansluitingen voor een ipod, meer dan 100 muziekkanalen, een soundsystem van hoge kwaliteit en een roomservice waarbij een Gibson gitaar of Casio keyboard op de kamer bezorgd wordt. (MS)

Lees meer over:

Onze partners