Goeie apps voor op reis

© iStock

Handige tools vóór, tijdens en na uw trip.

1. PackPoint

Deze slimme checklist helpt je bij het pakken op basis van de lengte van je reis, de weersverwachtingen en je activiteiten ter plaatse.

2. Jet Lag Rooster

Een verre reis naar een andere tijdzone voor de boeg? Deze app geeft je op basis van je reistijden en slaapgewoonten eenvoudige tips om je jetlag te beperken, en herinnert je er zo nodig aan wanneer je het best wakker blijft of gaat slapen en licht of duisternis opzoekt.

3. Wiffinity

Een groeiende lijst van publieke netwerken en de bijbehorende wachtwoorden, waarmee je nog voor je vertrekt de hot-spots op je bestemming in kaart kunt brengen.

4. Wolfram Sun Exposure

Hoelang kun je met jouw huidtype in de zon blijven, welke bescherming heb je nodig, en wat zijn de voorspellingen voor de uv-index? Deze betalende app – enkel verkrijgbaar voor de iPhone – helpt je accidenten te vermijden. Voor Androidtoestellen is er QSun.

5. Flush

Een handige toiletvinder die je uit meer dan 190.000 toiletten wereldwijd het dichtstbijzijnde ‘kleine kamertje’ toont, inclusief prijs en toegankelijkheid voor gebruikers met een beperking, al roepen enkele foto’s van struiken toch vragen op over de betrouwbaarheid.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content