Franse Rivièra in de Flevopolder

03/11/11 om 13:30 - Bijgewerkt om 13:30

In de Nederlandse provincie Flevoland is bij de Center Parcs de Eemhof een nieuw luxueus vakantiecomplex geopend: Marina-De Eemhof.

De Marina ligt direct aan het Eemmeer en ademt de sfeer van de Franse Côte d'Azur.

De 100 zeer ruime suites en appartementen zijn voorzien van moderne gemakken zoals een sauna, whirlpool, rainshower, flatscreen televisies en een uitgebreide luxekeuken. Bovendien beschikken ze allemaal over een ruim dakterras of balkon dat uitkijkt over de jachthaven en het Eemmeer.

Komend jaar opent nog een tweede jachthaven waar ook grote jachten aan kunnen meren. Ook komt er nog een strand, een boulevard, een strandpaviljoen en een watersportcentrum waar u watersporten zoals zeilen, surfen, wakeboarden en waterskiën kunt beoefenen. In de Marina is zelfs een dialysecentrum gevestigd voor nierpatiënten.

Gasten van de Marina kunnen gebruik maken van alle faciliteiten in het pas gerenoveerde Center Parcs de Eemhof zoals de Aqua Mundo met de langste waterglijbaan in Europa, de Action Factory met allerlei activiteiten voor kinderen, de restaurants en winkeltjes.

Maaike Schwering

Onze partners