De Eifel, een heel andere wereld

Charmante, middeleeuwse stadjes, uitgestrekte bossen, wildparken waar herten, burchten, kastelen en merkwaardige rotsformaties: dat is de Eifel, op slechts twee uur rijden van Brussel en toch een hele andere wereld.

Midden in de Eifel, in Heimbach, opende onlangs het Landal park Eifeler Tor. De appartementen en villa’s zijn tegen een heuvel gebouwd. In de directe nabijheid van het park kunnen de gasten wandelen, fietsen, boottochten op de Rursee maken, zwemmen, zeilen of kanovaren.

Eeuwenoude steden als Trier, Aken en Keulen liggen allemaal vlakbij, net als Monschau en Bad MĆ¼nstereifel. Voor kinderen valt er veel te beleven: pretpark Phantasialand, wildparken waar ze de dieren zelf mogen voeren of kunnen kijken naar spectaculaire shows met roofvogels.

Het personeel in het park, dat ook perfect Nederlands spreekt, kan u veel tips en informatie geven. In het park zelf kunnen de gasten zwemmen in het binnen- en buitenbad, ontspannen in de sauna of Turkse stoomcabines, dineren in een van de restaurants of spelen in de speeltuintjes.

De huisjes beschikken allemaal over een flatscreen-tv, dvd-speler, radio/cd-speler, een goed uitgeruste keuken en een terras of een balkon. (MS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content