Winterwandelingen in Bokrijk

04/01/15 om 10:07 - Bijgewerkt om 10:24

Het Openluchtmuseum Bokrijk wordt in januari omgetoverd tot een magisch verlicht wandelpark waar je elk weekend op vrijdag-, zaterdag- en zondagavond een wandeling kan maken.

Winterwandelingen in Bokrijk

Genieten van de winterse sfeer in Bokrijk. © De Zondag

"Elk weekend in januari kan je een frisse neuskomen halen te midden van de verlichte historische huizen en erven. Dit initiatief kadert in een streven naar een 365 dagen-opening van Bokrijk", zegt Igor Philtjens, gedeputeerde van toerisme, cultuur en erfgoed. Je kan je uitstap ook combineren met een hapje of een drankje in herberg Sint-Gummarus in het Openluchtmuseum of brasserie Het Koetshuis bij parking 1. De Winterwandelingen kosten 2 euro per persoon. Kinderen van 3 tot en met 12 jaar betalen 1 euro. Bokrijkabonnees krijgen gratis toegang. Ook de parking is gratis (toegang via parking 1). Het park is open van 16 tot 21 uur. Nog een tip voor bezoekers: een zaklamp en stevige schoenen komen altijd van pas!

Abonnement voor het hele gezin

Laat je ook in het nieuwe jaar inspireren door het verleden. Op zaterdag 4 april opent het Openluchtmuseum opnieuw de deuren. Je bezoekt Bokrijk extra voordelig dankzij het Bokrijkabonnement. Voor 95 euro krijgt het hele gezin onbeperkt gratis toegang, inclusief 4 gratis parkingtickets en tal van voordelen bij andere parken. (De Zondag)

Lees meer over:

Onze partners