Reisvideo: Wonderful Londen in 1924 en 2014

Harry B. Parkinson en Frank Miller maakten in 1924 een schitterende serie filmpjes over Londen. BIjna een eeuw later bezoekt filmmaker Simon Smith exact dezelfe plaatsen en maakt van zijn opnames en de filmpjes uit 1924 één geheel.


Londen viert ShakespeareCitytrips

Londen viert Shakespeare

In 2014 is het precies 450 jaar geleden dat William Shakespeare geboren werd en dat laat Londen, de stad waar zijn carrière een vlucht nam, niet ongemerkt voorbij gaan.


In beeld: op de kop huis in LondenReizen

In beeld: op de kop huis in Londen

De Britse kunstenaar Alex Chinneck verrastte de Londenaren eerder al met een huis dat wegglijdt. Zijn nieuwste creatie is een huis dat op de kop staat.Dit zijn de mooiste Wildlife foto's van het jaarReizen

Dit zijn de mooiste Wildlife foto's van het jaar

De winnaars van de jaarlijkse prestigieuze fotowedstrijd Wildlife Photograper of the Year zijn bekend. Tot eind november zijn de foto's in het Natural History Museum in Londen te zien, daarna beginnen ze aan een wereldtournee.Video: Londen in 1927

Zeer zeldzame film in kleur van London in 1927, gemaakt door de Britse cinematograaf Claude Friese-Greene.


Pompeii van het noorden ontdekt in LondenReizen

Pompeii van het noorden ontdekt in Londen

Archeologen zijn op de site Bloomberg Place in het centrum van Londen al zes maanden opgravingen aan het doen en hebben in totaal al 8.000 voorwerpen teruggevonden die dateren uit de Romeinse tijd.