Eten en drinken

In Konstanz worden toeristen niet alleen verwend op cultureel vlak, ook de keuken heeft heel wat te bieden. De regio staat gekend voor zijn riviervissen zoal forel en paling. Die worden gekookt, gerookt, gegrild of gebakken.

In de bodega ‘Zum guten Hirten’ in de binnenstad schotelt de kok zijn gasten de heerlijkste gerechten voor. In een gemoedelijke sfeer worden regionale specialiteiten en vis uit de Bodensee geserveerd. Om deze lekkernijen door te spoelen, kies je uit een selectie van exquise wijnen.

Een andere eetgelegenheid die bij bezoekers in de smaak valt, is het Seerestaurant van het Inselhotel, aan de oever van de Bodensee. Niet alleen het uitzicht is er betoverend, ook de smaakpapillen worden er verwend. Hier kan je genieten van uitstekende lokale en internationale gerechten.

Voor oosterse, vegetarische en Franse gerechten kan je dan weer terecht in het Staader-Fährhaus. Dit kleine historische blauwe huis ligt aan de zeil- en vissershaven.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content