SERVAAS VAN MULLEM

Patisserie Salon

Patisserie Van Mullem was lange tijd een gerenommeerd adres. De broers Ernest en Honoré Van Mullem bakten vele decennia de beste koeken van Brugge. Vijf jaar terug heeft kleinzoon Servaas de banketbakkerij heropend. Aan de straatkant is er een degustatiesalon waar je kunt ontbijten met versgebakken koeken en een flesje JM Gobillard, champagne brut premier cru (40 euro voor twee). Eenvoudiger kan ook: voor een miniontbijt betaal je 6,30 euro. In de vitrine van de Patisserie Salon Servaas Van Mullem pronken klassieke taarten en gebak, zoals soezen en eclairs, en voor chocoladeliefhebbers zijn er huisgemaakte pralines. Er wordt gewerkt met grondstoffen van eerste kwaliteit. Specialiteiten zijn: Délicetaart met chocolademousse en crème brûlée, en dessertkoekjes Palmier.

Patisserie Salon Servaas Van Mullem: Vlamingstraat 56, 8000 Brugge. 050 33 05 15.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content