Mini-Europa bouwt militaire begraafplaatsen naReizen

Mini-Europa bouwt militaire begraafplaatsen na

Mini-Europa heeft zijn parcours "Remember 14-18" geopend. Honderd jaar na het begin van WOI wil het miniatuurpark de bezoekers laten reflecteren over de oorlog en de links met het Europese project.


Meridien Hotel in Brussel is faillietReizen

Meridien Hotel in Brussel is failliet

Hotel Le Meridien in Brussel, dat pal tegenover het Centraal Station gelegen is, op slechts enkele minuten wandelafstand van de Grote Markt, is failliet verklaard.


Sweet Dreams in BrusselHotels

Sweet Dreams in Brussel

De B&B Sweet Brussels is gevestigd in een mooi gerenoveerd herenhuis uit de 19e eeuw in het hartje van de stad.
Welkom in BrusselCitytrips

Welkom in Brussel

Tijdens het weekend van 29 en 30 maart openen dertig wijken in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest deuren die normaal voor het publiek gesloten blijven.

Brussels Ice Magic en Brussels Skyliner ingehuldigdReizen

Brussels Ice Magic en Brussels Skyliner ingehuldigd

De eerste editie van het ijssculpturenfestival "Brussels Ice Magic" en de attractie "Brussels Skyliner" is ingehuldigd. De attracties staan van 20 december tot 9 februari 2014 op het Paleizenplein in Brussel.Brussel voor allenCitytrips

Brussel voor allen

De tiende editie van de drietalige gids "Brussel voor Allen" met praktische informatie over de toegankelijkheid van toeristische plaatsen is gelanceerd.Winterpret in Brussel breidt uitReizen

Winterpret in Brussel breidt uit

De twaalfde editie van de kerstmarkt Winterpret in Brussel zal ook het Muntplein en het traject tussen de Beurs en het Sint-Katelijnplein innemen, waar tot nu toe geen kraampjes stonden.


Lichtspektakel in BrusselDagje uit

Lichtspektakel in Brussel

Na Berlijn, Praag, Gent en Amsterdam heeft Brussel nu ook zijn Light Festival. Het vindt voor de eerste keer plaats van donderdag 31 oktober tot zondag 3 november en belooft een onvergetelijk evenement te worden.


Zwemmen in een bloedbad in OceadeKinderen

Zwemmen in een bloedbad in Oceade

Tijdens de herfstvakantie is het griezelen geblazen in Océade. Dagelijks kleurt het water er omstreeks 15u rood, waardoor je je in een echt bloedbad waant.