Twintig aanraders in AntwerpenTop 10

Twintig aanraders in Antwerpen

Antwerpen is meer dan alleen 't Stad. We gidsen je deze week langs twintig bekende en minder bekende trekpleisters in Antwerpen.Reisgids: door & door AntwerpenReisgidsen

Reisgids: door & door Antwerpen

Zoals de naam van deze reisgids over Antwerpen al doet vermoeden is dit boek bedoeld voor bezoekers die wat dieper in de stad willen duiken dan de gemiddelde toerist en de plekjes willen bezoeken waar de Antwerpenaren zelf graag komen.


Overnachten: Geen tijd om te slapenHotels

Overnachten: Geen tijd om te slapen

B&B Boulevard Leopold gevestigd in een herenhuis uit de negentiende eeuw zou niet misstaan in een woonmagazine. In de kamers is zoveel te zien dat je als gast bijna geen tijd hebt om te slapen.


Overnachten in een oude drukkerijHotels

Overnachten in een oude drukkerij

De Snooz Inn in Gent is een moderne B&B, gehuisvest in een oude drukkerij. Het is een oase van rust en toch op loopafstand van het centrum van de stad.


10 leuke adresjes in AntwerpenReizen

10 leuke adresjes in Antwerpen

Wie binnenkort een dagje vrij heeft, kan eens richting de 'koekenstad' trekken. Wij geven alvast 10 adresjes die zeker een bezoekje waard zijn.

Nieuwe zebrahaai te zien in AquatopiaKinderen

Nieuwe zebrahaai te zien in Aquatopia

Het haaienaquarium van het Antwerpse Aquatopia telt sinds kort een tweede zebrahaai, een jong vrouwtje dat de partner moet worden van het reeds aanwezige mannetje Smoske.
Fietsen met Antwerpse heiligenDagje uit

Fietsen met Antwerpse heiligen

De provincie Antwerpen steekt haar eeuwenoude religieuze erfgoed in een hip jasje. De toeristische dienst ontwierp Op de fiets met helden en heiligen, een digitale fietsroute in de Antwerpse Kempen.