Adembenemende foto's van National Geographic fotowedstrijd

25/04/13 om 21:29 - Bijgewerkt om 21:29

National Geographic organiseert ieder jaar een reisfotowedstrijd waarbij zowel amateur- als professionele fotografen reisfoto's in kunnen sturen. Een voorproefje van de adembenemende foto's die meedingen naar een prijs.

National Geographic organiseert ieder jaar de National Geographic Traveler Photo Contest. Professionele fotografen en amateurs kunnen nu hun mooiste foto's inzenden voor de 25e editie van de prestigieuze wedstrijd. Er bestaan vijf categorieën: travel portraits, outdoor scenes, sense of place en spontaneous moments.

De winnaar krijgt een fotoexpeditie van tien dagen naar de Galapagos eilanden. Bovendien wordt zijn of haar winnende foto gepubliceerd in National Geographic Traveler magazine. Ook voor de tweede en derde plaats zijn er mooie prijzen.

Ondertussen zijn er al duizenden inzendingen binnen waarvan u hier alvast een voorproefje krijgt. Alle foto's die meedoen kunnen bekeken worden op de website van National Geographic. Daar kunnen fotografen ook hun foto's opgeven. Inzenden kan nog tot 30 juni. (MS)

Onze partners