Zomer in Brussel

Ook in de hoofdstad ontkomt u dezer dagen niet aan een cocktail.

Ook in de hoofdstad ontkomt u dezer dagen niet aan een cocktail. In de kanaalzone verscheen immers weer ’s lands meest multiculturele stadsstrand, met ligstoelen, exotische snacks, concerten en danslessen. In de chiquere Summer Club aan de overkant kunt u op donderdag, vrijdag en zaterdag vanaf 18 uur loungen, barbecuen en dansen. Het terras met uitzicht op de Noordwijk is overdekt en dus weatherproof.

Niet te missen voor avonturiers zijn ook de Apéros Urbains. De democratisch getinte happening verovert elke vrijdagavond een andere locatie. De Kunstberg, de abdij van Ter Kameren en de vijvers van Elsene werden alvast gereserveerd.

Wim Denolf

Brussel Bad, tot 17 augustus op de Akenkaai, 1000 Brussel. Van dinsdag tot vrijdag, 11 tot 22 uur, in het weekend tot 23 uur. Gratis inkom. Info: www.brusselbad.be. Summer Club, tot 23 augustus in K-nal, Havenlaan 1, 1000 Brussel. Inkom 10 euro na middernacht. Info: www.summerclub.be. De Apéros Urbains vinden tot 19 september plaats op vrijdag, 17.30 tot 23 uur. Info: www.aperos.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content