Voorspellingen voor Coachella 2015: blauw haar, 70's boho outfits en gebande selfiesticks

11/04/15 om 15:52 - Bijgewerkt om 15:59

Dit weekend wordt het opnieuw sterrenkijken in het zonnige Indio, California, waar jaarlijks de onofficiële aftrap van het festivalseizoen 2015 wordt gegeven. Coachella Valley Music and Arts Festival wordt wel eens de hoogmis genoemd voor het oppikken van streetstyle modetrends, laat de strijd om de beste outfit beginnen!

Wat hebben het trio Hilary Duff, Jourdan Dunn en Kylie Jenner gemeen buiten dat ze de voorbije edities vaak gespot werden op Coachella? De drie meisjes verfden hun haar de voorbije weken alle drie in het blauw. Pastelblauwe haren zouden wel eens de trend kunnen worden van het festival. Wij zijn alvast benieuwd.

Ook zijn we er van overtuigd dat menig sterrenvolk gehuldigd zal zijn in losse boho jurken met bloemenprints en dergelijke. De Seventies trend was niet weg te merken op de catwalk tijdens de modeweken voor de presentatie van de collecties voor deze zomer.

Eerder maakte de organisatie al bekend dat het zal passen voor selfiesticks en ook narcisten bij de kraag zal vatten. Het reglement werd aangepast wegens veiligheidsredenen en om de concertervaring van anderen niet te verpesten. Wat Coachella bedoeld met het bannen van narcisten, laat ons in het ongewisse. Zullen er dit jaar geen foto's op Instagram worden geplaatst van onze favoriete celebs? Only time will tell...

Wij dromen alvast weg met onze favoriete sterrenlooks van de voorbije edities. Laat u vooral inspireren.

(LD)

Lees meer over:

Onze partners