Actuele Thema's »

Charlotte Casiraghi kiest opnieuw voor Gucci

woensdag 01 augustus 2012 om 11u50

Prinses Charlotte Casiraghi van Monaco poseert voor de tweede keer voor Gucci Forever Now. Gucci is helemaal gek op de looks van de kleindochter van Grace Kelly.

Prinses Charlotte Casiraghi van Monaco krijgt voor de tweede keer een hoofdrol in de printcampagne van Gucci Forever Now. Gucci heeft een boon voor de kleindochter van stijlicoon Grace Kelly en het modelabel wijdde al twee collecties paardensportkledij aan  prinses Charlotte .

Loafer in beeld

In de nieuwe campagne van Gucci Forever Now wordt de loafer in de schijnwerpers geplaatst. Dit schoentje past perfect bij de 25-jarige prinses. Het sluit aan bij de sportieve stijl van Charlotte Casiraghi, die een actieve amazone is en haar hart heeft verloren aan de paardensport.

Charlotte Casiraghi en Gucci: Deel 3 & 4

Het zal niet de laatste keer zijn dat Casiraghi zal verschijnen in een reclamecampagne voor Gucci Forever Now. Ze zal in totaal door vier wereldberoemde fotograferen worden gefotografeerd.

 In maart 2012, voor de beelden van de eerste samenwerking tussen Charlotte Casiraghi en Gucci Forever Now, stond Vogue-fotograaf Peter Lindbergh achter de lens. Voor het maken van de twee nieuwe campagnebeelden werden de Nederlandse fotografen Inez van Lamsweerde en Vinoodh Matadin gevraagd. In de toekomst zal Charlotte Casiraghi nog twee keer poseren voor Gucci Forever Now en dat voor de lens van een topfotograaf.  (LVR)

KnackWeekend-nieuws in je facebook nieuwsfeed

Meer over: ,

   

Reageer

Nieuwsbrief

Ontvang het recentste lifestyle nieuws wekelijks in uw mailbox!

Schrijf u in op KnackWeekend wekelijkse nieuwsbrief

Schrijf u in op KnackWeekend wekelijkse reizennieuwsbrief

Schrijf u in op KnackWeekend wekelijkse recepten

Schrijf u in op KnackWeekend wekelijks culinair nieuws

E-mail:
 

Meest gedeeld

  • Special Deco & Design
  • 10 om te zien: Nieuwe designtalenten, oude bekenden
  • Designer van het jaar: Marina Bautier

Whitepapers

UiT met Kinderen